01/2925-229 01/2925-230 01/2043-007 091 552 2329 info@autodijelovi-dado.hr

autodijelovi-dado-pozadina

O nama

Tko smo mi?

Kao iskusna i pouzdana tvrtka, ponosimo se dugogodišnjom opskrbom naših klijenata vrhunskim auto dijelovima i potrošnim materijalima. Naša predanost kvaliteti i zadovoljstvu kupaca čini nas Vašim najboljim izborom za sve potrebe vezane za auto dijelove.

Osim vrhunske ponude, naši stručnjaci su tu da Vam pomognu s bilo kojim pitanjem ili savjetom vezanim uz održavanje i popravak vašeg vozila. Naš tim se kontinuirano usavršava kako bi Vam pružio najnovije informacije i rješenja.

autodijelovi dado
autodijelovi dado
auto dijelovi
auto dijelovi
Naše poslovnice

Poslovnica Dubec: Naša poslovnica u Dubcu nudi široku paletu dijelova za njemačke marke automobila, kao što su Audi, BMW, Mercedes, Opel i Volkswagen, te za francuske marke poput Citroena, Peugeota i Renaulta. Ovdje možete pronaći sve što Vam je potrebno za održavanje Vašeg vozila u izvrsnom stanju.

Poslovnica Lužan: U našoj poslovnici u Lužanu možete pronaći dijelove za njemačke marke automobila, francuske marke, talijanske marke kao što je Fiat, te potrošne materijale za japanska vozila. Također, nudimo širok izbor proizvoda za različite marke i modele automobila.